Acció! (2)

Músic Al Feek, Darfur, Sudan

Moawia Mohamed Musa (a la foto) és un músic compositor del Darfur que se’l coneix com Al Keek (el fort). Ell és qui posa l’acompanyament musical al videoclip que estic elaborant per promoure un grup de teatre jove amateur del Darfur (vegeu el post anterior: Acció!).
Després de visualitzar una i una altra vegada les imatges que vam filmar de la companyia de teatre, Al Keek ha fet la seva intepretació personal amb el llenguatge que més bé domina: la música. Un cop tancats durant més de cinc hores a l’humil estudi de so que ell té instal·lat a casa seva, n’ha sortit una peça que és ben fidel a l’esperit que els joves actors volen transmetre (Escolta-la pitjant aquí).
D’aquesta manera, la interpretació dramàtica, la música i la image s’uneixen novament en un projecte interdisciplinar que, al cap i a la fi, busca un missatge unitari de pau a través de les arts. Perquè una de les vies més eficaces per arribar al gran públic és a través de plataformes que estèticament siguin atractives i, per aconseguir-ho aquí al Darfur, res millor que comptar amb els millors i més entusiastes professionals.

2 Opinions
 • nfarranp@gmail.com'
  nuria

  m’agradat molt aquesta musica!!! amb la primera part molt relaxant, i acabant amb un bon ritme.
  Amb la quantitat de musica que s’ha fet i se esta fent, i que surtin aquestas composicions amb tan poquets medis i tan bonicas es tot un rega!!!!!
  Felicitats per aquest jovent

  • Albert Gonzalez Farran

   Moltes gràcies pel teu comentari! La veritat és que aquests artistes, tant el músic com la companyia de teatre, es mereixen ben bé una bona promoció més enllà de les fonteres del Darfur!

Escriu la teva opinió